Kezdőlap Kecskemét HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun megyei egyenruhások 2019. augusztus 12-én 0 óra és 24 óra között három esetben összesen 13 illegális migránst tartóztattak fel. A magukat afgán állampolgárnak valló férfiak sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Ezen a napon a rendőrök tíz személyt fogtak el, valamint három előállításáról intézkedtek. Közülük ketten bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

Megyénkben az elmúlt 24 órában két súlyos és négy könnyű sérüléssel járó, valamint tizenegy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az egyenruhások.

Baján, a Jókai Mór utcában közlekedett a Csermák tér irányából 17 óra 45 perckor egy 17 éves helybéli egy segédmotoros kerékpárral. A helyszíni szemle adatai szerint nem megfelelően választotta meg járműve sebességét, ezért a Tóth Kálmán utca kereszteződéséhez érve nem tudott megállni, így egy lakóingatlan falának ütközött. A baleset során a motoros utasa – egy 18 éves helyi nő – az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérülést szenvedett.