Kezdőlap Kecskemét HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun megyei egyenruhások 2019. augusztus 14-én 0 óra és 24 óra között két esetben 5 illegális migránst tartóztattak fel. A magukat palesztin, szír és líbiai állampolgárnak valló férfiak sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Ezen a napon a rendőrök hat személyt fogtak el, valamint öt előállításáról intézkedtek. Közülük ketten bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai 12 órakor szabálysértési őrizetbe vettek egy 28 éves jászkarajenői lakost. A férfi Kecskeméten, az Akadémia körúton egy személyautót úgy vezetett, hogy a Ceglédi Járásbíróság 2020. június 6-ig, valamint a Ceglédi Rendőrkapitányság 2020. március 8-ig eltiltotta a közúti járművek vezetésétől.

Megyénkben az elmúlt 24 órában 1 könnyű sérüléssel járó, valamint 12 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az egyenruhások.