Kezdőlap Kecskemét HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun megyei egyenruhások 2019. augusztus 19-én 0 óra és 24 óra között két esetben 10 illegális migránst tartóztattak fel. A magukat palesztin, líbiai és afgán állampolgárnak valló személyek sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Ugyanebben az időszakban a szolgálatban lévő állomány 19 migránst akadályozott meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjenek. 

Ezen a napon a rendőrök 5 személyt fogtak el, valamint 4 fő előállításáról intézkedtek. Közülük ketten bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai 21 óra 40 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 36 éves cserkeszőlői lakost. A férfi Lakitelek belterületén úgy vezetett egy személyautót, hogy őt a Kecskeméti Járásbíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta.

Az elmúlt 24 órában 3 könnyű sérüléssel járó, valamint 7 anyagi káros közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Egy gépjárművezetőt vér-vizelet mintavétel miatt állítottak elő a járőrök.