Kezdőlap Kecskemét HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2019. augusztus 23-án 0 óra és 24 óra között Kelebia külterületén három migránst akadályoztak meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjenek.

Megyénkben az elmúlt 24 órában három súlyos és egy könnyű sérüléssel járó, valamint öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Ezen a napon a szolgálatban lévő állomány három személyt fogott el, valamint kettő előállításáról intézkedett. Közülük két fő bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

Kecskeméten 16 óra 50 perckor a Készenléti Rendőrség járőrei igazoltattak egy 32 éves helybélit. Az intézkedés során megállapították, hogy a Bajai Járásbíróság a férfi szabálysértési elzárását rendelt el, mivel a részére kiszabott pénzbírságot nem fizette be.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai 20 óra 55 perckor őrizetbe vettek egy 26 éves helyi férfit, mivel a Kecskeméti Törvényszék elfogatóparancsot bocsátott ki ellene, ugyanis a részére kiszabott közérdekű munkát nem töltötte le.