Kezdőlap Kecskemét HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2019. augusztus 29-én 0 óra és 24 óra között 15 illegális migránst tartóztattak fel Hercegszántó közigazgatási területén.

Ugyanebben az időszakban a szolgálatban lévő állomány Hercegszántó és Kelebia külterületén összesen öt migránst akadályozott meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjenek.

Megyénkben az elmúlt 24 órában három súlyos és két könnyű sérüléssel járó, valamint tizenegy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Egy sofőrt ittas vezetés gyanúja miatt vér-vizelet mintavételre állítottak elő. 

Ezen a napon az egyenruhások négy személyt fogtak el, valamint öt előállításáról intézkedtek. Közülük ketten bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Készenléti Rendőrség járőrei 0 óra 30 perckor Kecskeméten intézkedés alá vontak egy 38 éves helyi lakost. Ekkor derült ki, hogy a férfival szemben a Bajai Járásbíróság szabálysértési elzárás végrehajtását rendelte el, mivel a részére kiszabott pénzbírságot nem fizette be.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai 16 óra 45 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 65 éves kunfehértói férfit, aki úgy vezetett egy személygépkocsit a közúti forgalom, hogy őt a rendőrség korábban a járművezetéstől jogerősen eltiltotta.