Kezdőlap Események Holdfényes divatbemutatóval vár mindenkit a KATTI ZOÓB Balatonfüred Fashion Night

Holdfényes divatbemutatóval vár mindenkit a KATTI ZOÓB Balatonfüred Fashion Night

Augusztus 19-én a letisztult elegancia lengi be a füredi Blaha utcát. Egy különleges este erejéig bárki gyönyörködhet a modern nő világvárosiöltözékeiben,a KATTI ZOÓB Balatonfüred FashionNight alkalmából. A divatház 25. évfordulóját ünneplő, kézműves és couture technikákat ötvöző őszi-téli kollekciójának holdfényes divatbemutatója díjmentesen várja a látogatókat.

Az izgalmas és nőies kollekció SoniaDelaunay, az 1910-es, 20-as évek kiemelkedő festő- és textilművésze munkásságából merít, így a geometrikus szabásvonalak meghatározó szerepet kapnak a saját tervezésű mintákban. A Zoób Kati életében több mint 30 éve jelentős és visszatérő szamárminta ezúttal GeraldineToucourt francia festőművész karakterisztikus szamárfestményeinek megidézésével születik újjá – mindez még egyedibbé varázsolja az ellentétek harmóniáját, amely az idei  őszi-téli kollekcióban is fókuszba kerül.

Az új kollekciók – akárcsak az eddigi különlegességek – hosszú távra szóló ígéreteket váltanak be, magas minőségüknek és a rafinált kombinálhatóságuknak köszönhetően.  Fontos üzenete továbbá a brandnek, hogy ezek a kézzel készült elemek nemcsak egy kiemelt fogyasztói réteg kedvenc darabjai lehetnek: a változatos felhozatal miatt mindenki megtalálja azt a típust, ami tökéletesen kiegészíti a saját ruhatárát.

„Szeretnénk mindenkinek, de még saját magunknak is új utat mutatni az idei produkcióval és azzal a gesztussal, hogy egy másik fontos, a miénknél fiatalabb márkát is meghívunk ennek a jelentős 25-ös számnak az ünneplésére – egyúttal nyitunk arra, hogy valaki más divatüzenete is helyet kapjon nálunk. Füreden már hagyományt teremtettünk ezzel a 6 éves múltra visszatekintő eseménysorozattal és a sokféle kulturális üzenettel, amelyek, akár egy praktikus, modern ruhatár darabjai, képesek kapcsolódni, szezonról szezonra. Hiszek benne, hogy ez a képesség a magyar divatmárkák egymáshoz való viszonyulásában is életre kelhet. A mi új, személyes nyitottságunk az együttműködésre, irány lehetne akár a többi kortárs tervező számára is. Az egymáshoz való közeledésből különleges eklektika születhetne, amely száműzi az elszigetelődés gőgjét, az egyéniségek és az alkotói kézjegyek különbözőségéből pedig jófajta feszültség, szenvedély, hajtóerő keletkezhetne valami egészen újhoz, közöshöz, előremutatóhoz.”

A 25 éves divatház idénvendégül hívja a NUBU kortárs divatmárkát és Jurák Bettina kortárs táncművészt. A KATTI ZOÓB Balatonfüred FashionNight a város és a KATTI ZOÓB divatház közös eseménye, kulturális főtámogatója a Szerencsejáték Zrt..