Kezdőlap Zenei élet Jonas Brothers: Happiness Begins

Jonas Brothers: Happiness Begins

10 év után itt az első Jonas Brothers-album: az Universal gondozásában e hetekben megjelent a Happiness Begins. A szenzációs megjelenést persze hatalmas érdeklődés kíséri: a Billboard 200-as listán olyan eladási számokkal debütált a CD, amire 2017 óta egy előadónál sem volt példa!

Gyereksztárként indultak és mindmáig elsősorban a tinik kedvencei maradtak a rokonszenves New Jersey-i srácok. Noha a testvértrió karrierje már tizennégy éve hogy elindult – és az első négy lemez után egy tízéves szünet következett, most úgy látszik, teljes elánnak folytatják: itt az új lemez, és hamarosan világturnéra is indultak veleaz első koncertet Londonban adták pont egy hónapja.

Nick, Joe és Kevin Jonas eddigi pályafutásuk alatt – még a bombasikerként robbanó Happiness Begins előtt – több, mint 17 millió albumot adtak el; ezáltal sikerült olyan rajongótábort felépíteniük, mely nem csak óriási, de nagyon lelkes is, így már az albumbejelentés is hatalmas, pozitív visszhangot váltott ki.

A hosszas hallgatás után megjelenő első kislemez: a Sucker producere a Grammy-díjas Ryan Tedder (a One Republic frontembere) volt. A visszatérés mondhatni tökéletesre sikerült: a dal több, mint 147 millió megtekintésnél jár a YouTube-on, Spotify-on pedig a 322 millió streamet is túllépte.

Sőt, mondhatni, hogy mindössze néhány nappal a lemezmegjelenés előtt: június 4-én felkerült az Amazon Prime-ra a Jonas Brothersről szóló dokumentumfilm, a Chasing Happiness is.

Az új album hangulatában jól követi a jelenlegi amerikai zenei trendeket, kellemesen hallgatható, intelligens, letisztult és minden ízében modern popzene – mely könnyen talál utat a tizenévesekhez, de a sikerből az is világosan látszik, hogy az eltelt idő óta felnőtt generációhoz éppúgy…

Komlós József JR