Kezdőlap Események Nyárzáró Éjszakai Forgatag

Nyárzáró Éjszakai Forgatag

2019. augusztus 30-án, pénteken 17-24 óráig, ismét Éjszakai Forgatagot tartanak a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér asztalitenisz csarnokában.  2007 óta minden hónap utolsó péntekén terítékre kerül ez a programsorozat. A kulturális és sportrendezvény bárki által ingyenesen látogatható és a sportversenyekre nevezési díjat sem kell fizetni. A fő sportág az asztalitenisz, emellett van csocsó és darts is. Legújabb fejlesztésük a kültéri közösségi téren egy teqball asztal, melyet szintén bárki használhat, amikor csak kedve kívánja. Pozitív alternatívát kívánnak adni a fiataloknak, hogy egy remek társaságban sporttal, játékkal, drogmentes környezetben hasznosan töltsék el szabadidejüket. Számos önkéntesük is van és a középiskolai közösségi szolgálatot is eltölthetik a teremben. Nagy szeretettel várnak mindenkit, aki segíteni, részt venni szeretne a Forgatagon, vagy éppen csak egy jót pingpongozni a csarnokban.

Az Éjszakai Forgatag menetrendje:

Délután 17 órától nevezések asztalitenisz profi és nem-profi kategóriában, valamint csocsó-, darts-, versenyekre.

A nem-profi asztalitenisz versenyek 17:30-tól kezdődnek el.

Különleges előadással is készül a Spartacus: Horváth Lászlóné Kovács Teréziától a kecskeméti Gomba és Gyógynövényklub képviseletében 19:30-tól

Ezek után pedig 20 órakor megkezdődnek a versengések csocsó, darts és profi asztalitenisz kategóriában… Győzzön a legjobb!

További információ: www.kspari.hu , [email protected]