Kezdőlap Kecskemét BETÖRÉS MIATT ŐRIZETBEN

BETÖRÉS MIATT ŐRIZETBEN

A kunszentmiklósi rendőrök beazonosították és elfogták azt a 48 éves helyi férfit, aki a gyanú szerint egy cég telephelyéről lopott.

Betörés történt 2019. február 12-én hajnalban egy kunszentmiklósi cég telephelyén. Az ismeretlen tettes az iroda egyik ablaküvegét törte be, majd az ingatlanból egy lemezkazettát tulajdonított el, amiben több mint negyed millió forint volt. A történteket reggel, nyitáskor észlelték, és azonnal bejelentették a rendőrségen.

A nyomozás eredményeként – a helyszínen rögzített nyomok segítségével – a rendőrök beazonosították és 2019. szeptember 3-án 13 órakor elfogták a feltételezett elkövetőt.  A 48 éves helyi férfit lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és őrizetbe vették.

Amennyiben hasonló bűncselekmény sértettjévé válna, azonnal értesítse a rendőrséget! Nagyon fontos, hogy ne nyúljon semmihez, főleg ne azokhoz a részekhez, amelyeket a tettes megérinthetett! Amennyiben megváltoztatja a helyszínt, az a későbbiek során befolyásolhatja a nyomozás eredményességét.