Kezdőlap Gyerekek CIRÓKA BÁBSZÍNHÁZ BÉRLETAJÁNLAT A 2019/20-AS ÉVADRA

CIRÓKA BÁBSZÍNHÁZ BÉRLETAJÁNLAT A 2019/20-AS ÉVADRA

OZ, A NAGY VARÁZSLÓ

Zenés mesejátékunkban a Madárijesztő eszet, a Bádogember szívet, az Oroszlán bátorságot, Dorka pedig jóbarátokat szerez. A jól ismert – mégis meglepő fordulatokat tartogató – történet most egy nagyon is közeli helyről indul, hogy aztán egy távoli, varázslatokkal teli birodalomba vezessen, ahol az uralkodó a nagy és hatalmas Oz. Hogy miért így, rövid o-val, az egyelőre maradjon titok.

Az előadás az óvodás és iskolás bérletben szerepel.

AZ ÉGIGÉRŐ LIFT

Milyen lehet egy ország, ahol be van tiltva a mosoly, törvényellenes a nevetés, a Mosoly Mentesítő Minisztérium szigorú ügynökei pedig azonnal lecsapnak a leghalkabb kuncogásra is? Mi történik, ha az egyik gyanútlan ügynök váratlanul egy különleges felvonó fogságába kerül? És mi van akkor, ha ebben az égig érő csodaliftben csupa nagyon, de nagyon furcsa dolog történik vele? Még olyan dolgok is, amiken –ó, jaj- mosolyogni kell…  És hová visz vajon ez a lift? Mi lehet a titka, amit csak egyvalaki tudhat? Csupa olyan kérdés, amire kizárólag az kaphat választ, aki elég bátor, és utazásra indul a varázslifttel emeletről emeletre, a világ legfurább kalandjai felé.

Az előadás az iskolás bérletben szerepel.

A BÉKAKIRÁLY

Képzelj el egy békát. Most képzelj el egy királylányt. Képzeld el, hogy egymásba szeretnek. Lehetetlen, ugye? Hacsak… a királylány nem veszíti el a kulcsát. Tárjuk ki képzeletünket, és kövessük a Békakirály és a Királylány nem mindennapi útját. A kulcskeresés során az összekevert szemetet négy királyságra kell választaniuk: Műanyag Királyság, Papír Királyság, Üveg Királyság és végül  Fém Királyság, ahol a fém kulcsnak lennie kell. És meg is találják. Közben pedig rájönnek, hogy nincs is szükség zárakra. A Királylány megtanulja kitárni a szívét, a Békakirályt megcsókolják, valódi királyfi lesz. És egymásba szeretnek. Nem is lehetetlen, ugye?

Az előadás aziskolás bérletben szerepel.

GABI ÉS A REPÜLŐ NAGYPAPA

Nincs a világon jobb egy jó nagypapánál. Egy jó nagypapa elviszi az unokáját horgászni, megtanítja fütyülni, sakkozni és ultizni, mindig van nála süti és olyat is tud, amit senki más. Egy jó nagypapa megtanít mesélni, álmodni, élni. De mit tegyen az ember, ha sajnos nincs nagypapája? Mesénk hőse, Gabi elindul, és keres magának egyet…

A 2011-ben színpadra állított előadás a bemutató évében színikritikusi jelölést kapott a legjobb gyerekelőadásra. A téma és a színpadra állítás tekintetében korszakalkotó produkció ismét látható!

Az előadás az iskolás bérletben szerepel.

EDDMEGLEVES

Másra vágynak a gyerekek – és másra a felnőttek. Lenke olyan világról ábrándozik, ahol mindenben a gyerekek dönthetnek: ahol édességet lehet enni rendes vacsora helyett, megúszható a fürdés, sosem kell aludni és a tűzoltóautónak is van helye az asztalon. Lenke szülei viszont egy nyugodt vacsora mellett szeretnék megbeszélni a másnapi teendőket. Aztán Lenke váratlanul rátalál álmai országára. Csakhogy hamar rá kell jönnie, hogy itt sem olyan egyszerű az élet…

Az előadás az óvodás bérletben szerepel.

MACSKABLÖFF

Japán, korjak, angolai, norvég, skót és magyar állatmesékből szőtt előadásunk három történetében az életéért küzd egy macska – az életben maradásáért füllent. Ösztönösen remekül blöfföl. Ez az ő szuperereje. Vág az esze. Ám a mese végén eljön az a pillanat, amikor már rosszul és rosszra használja képességét. Ha az ember (illetve a macska) nem képes változni, akkor ne csodálkozzon, ha újra és újra ugyanazokban a helyzetekben találja magát.

Az előadás az óvodás bérletben szerepel.

PETTSON ÉS FINDUSZ

Pettsont, a kissé bogaras barkácsoló mestert nehéz megszokott magányos életviteléből kimozdítani. Amikor azonban egy FINDUSZ borsókonzerves dobozban kiscicát kap ajándékba, megváltozik az élete. A morgolódó vénember szeret reggel későn kelni, nyugodtan megreggelizni. Findusz viszont, az örökké nyüzsgő, hangoskodó, mindenbe beleavatkozó macska korán kel és máris palacsintatorta után nyivákol. Kettőjük mulatságos, szeretetteljes történetét a mesekönyvek és a rajzfilmek után most a Ciróka Bábszínházban izgulhatjuk-nevethetjük végig!

Az előadás az óvodás bérletben szerepel.

LÚDAS MATYI

Hányszor is veri Lúdas Matyi vissza Döbrögin a büntetést? És ki emlékszik, hogyan? Milyen álruhában is? És ki az a Döbrögi? Ha nem tudsz válaszolni ezekre a kérdésekre, akkor gyere, és nézd meg, mi megmutatjuk! Ha pedig tudsz, akkor azért, hogy újra közösen örüljünk az igazság győzelmének. Ez persze mese. Meg régi. Vagy mégsem? 

A 2015-ben bemutatott előadás a VIII. Kaposvári ASSITEJ Gyermek- és Ifjúsági Színházi Biennálén elnyerte a legjobb gyerekszínházi előadásnak járó Üveghegy fődíjat.

Az előadás az iskolás bérletben szerepel.

BABARÓKA

Történetünk kezdetén a hároméves Babaróka előszőr megy kölyökörzőbe, ahol nem lehet vele Mamaróka. Felnőtt fejjel sem könnyű az elválás a gyermekünktől, de a kicsik még nehezebben élik meg ezt a helyzetet. Milyen szerepet tölt be Babaróka életében az óvónéni, aki egy sétáló tulipán? Ki lesz a barátja? Egyáltalán hogyan kell barátkozni? Tudnak-e együtt játszani a kicsik és a nagyobb kölykök? Ilyen egyszerű és mégis bonyolult kérdések merülnek fel Babaróka rövid történeteiben. Az előadás során végig követhetjük, ahogy egy kisróka számára kinyílik a világ.

Az előadás az óvodás bérletben szerepel.

MIKULÁSKUCKÓ

Decemberben újra beköltözik hozzánk a Mikulás!

Érdemes szemügyre venni kuckóját, mert egy ilyen kincsekkel és titkokkal teli szoba mindig rejt meglepetést. Idén újabb rejtélyt kell megoldanunk: elfelejtett ajándékokat kell eljuttatnunk azokhoz, akiknek a levelei nem kerültek a Mikulás kezébe. De hol vannak ezek a játékok? És kinek melyiket kell kézbesíteni? Csupa rejtély és titok, amely arra vár, hogy megfejtsük! És persze a kuckólátogató gyerekek segítsége nélkül mindez lehetetlen.

A kuckólátogatás bármelyik bérletkonstrukcióhoz hozzárendelhető. A Mikuláskuckóval kiegészített, négy alkalmas bérlet a készlet erejéig igényelhető!

BÉRLETAJÁNLAT

A 2019/20-AS ÉVADRA

CIRÓKA BÉRLET óvodásoknak   OZ, A NAGY VARÁZSLÓ   MACSKABLÖFF   BABARÓKA         CIKA BÉRLET óvodásoknak   OZ, A NAGY VARÁZSLÓ   EDDMEGLEVES   PETTSON ÉS FINDUSZ        
                               CIRÓKA BÉRLET iskolásoknak   OZ, A NAGY VARÁZSLÓ   AZ ÉGIG ÉRŐ LIFT   LÚDAS MATYI       CIRÓKA RLET iskolásoknak   OZ, A NAGY VARÁZSLÓ   A BÉKAKIRÁLYFI   GABI ÉS A REPÜLŐ NAGYPAPA      

ÁRAINK

Bérlet: 2800 Ft.

MIKULÁSKUCKÓval kiegészített,

4 előadásos bérlet: 3400 Ft.

(A készlet erejéig!)

Belépőjegy: 1000 Ft.

Babaelőadás: 900 Ft.

A bérletek megrendelhetőek és megvásárolhatóak 2019. szeptember 1-től folyamatosan.

      Szeretettel vár minden érdeklődőt

       a Ciróka Bábszínház Társulata!

Ciróka Bábszínház

H-6000 Kecskemét, Budai u. 15.

Telefon:+36.76.482217

e-mail:[email protected]        www.ciroka.hu

Bábszínházunk a műsorváltozás jogát fenntartja.

Műsoron lévő előadásainkról és aktuális programjainkról

www.ciroka.hu honlapunkon és facebook oldalunkon találnak tájékoztatást.