Kezdőlap Kecskemét CSÚZLIVAL LŐTT EGY KERÉKPÁROSRA

CSÚZLIVAL LŐTT EGY KERÉKPÁROSRA

A solti rendőrök fél napon belül beazonosították azt a fiatal férfit, aki a gyanú szerint veszélyeztetett egy közúton közlekedő biciklist.

Egy solti nő 2019. szeptember 16-án személyesen tett bejelentést a helyi rendőrőrsön az őt nem sokkal korábban ért atrocitás miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint a sértett 16 óra 50 perc körül Solton, a Kecskeméti úton haladt kerékpárjával. A bicikliúton szabályosan közlekedő nőt egy ismeretlen személy egy autóból csúzlival kétszer is meglőtte. A tettes ezzel veszélyeztette a közúti közlekedés más résztvevőjének testi épségét. A kerékpárosnak a történtek hatására hirtelen meg is kellett állnia, és csak a szerencsén múlt, hogy ezt a manővert biztonságosan tudta végrehajtani.

A Solti Rendőrőrs munkatársai az ismeretlen férfit néhány órán belül beazonosították, és hajnalban – nem sokkal éjfél után – gyanúsítottként ki is hallgatták közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A 18 éves kiskunhalasi gyanúsított jelenleg szabadlábon védekezhet.