Kezdőlap Régió HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2019. augusztus 30-án 0 óra és 24 óra között Kelebia külterületén két migránst akadályoztak meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjenek.

Az elmúlt 24 órában két halálos kimenetelű, három súlyos és egy könnyű sérüléssel járó, valamint tizenegy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Egy sofőrt ittas vezetés gyanúja miatt vér-vizelet mintavételre állítottak elő. 

Megyénkben ezen a napon öt személyt fogtak el, valamint nyolc előállításáról intézkedtek. Közülük öt személy bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság járőrei 18 óra 40 perckor a megyeszékhelyen igazoltattak egy 47 éves helybélit. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a férfival szemben a Bajai Járásbíróság szabálysértési elzárás végrehajtását rendelte el, mivel a részére kiszabott pénzbírságot nem fizette be.

A kiskőrösi rendőrök egy 31 éves hely férfit vettek szabálysértési őrizetbe, mivel gépkocsivezetőként úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy őt a Kiskőrösi Járásbíróság a járművezetéstől 2019. november 12-ig eltiltotta.

Éjfélkor vették szabálysértési őrizetbe a Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai azt a 24 éves ceglédi férfit, aki úgy vezetett Lajosmizsén egy személygépkocsit, hogy őt korábban a Ceglédi Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta.