Kezdőlap Kecskemét HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Megyénkben az elmúlt 24 órában hét személyt fogtak el, valamint négy fő előállításáról intézkedtek a rendőrök. Közülük egy személy bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai 10 óra 1 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 19 éves tatárszentgyörgyi nőt, aki az 52-es számú főúton jelezte az arra haladó járművek vezetőinek, hogy anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást nyújt.

A kecskeméti rendőrök 12 óra 10 perckor őrizetbe vették F. Dávidot. A 26 éves helyi férfi ellen a Budapesti IV. Kerületi Bíróság elfogatóparancsot bocsátott ki.

A Készenléti Rendőrség egyenruhásai 15 óra 15 perckor Kecskemét belterületén igazoltattak egy 30 éves helyi lakost. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a férfival szemben a Bajai Járásbíróság szabálysértési elzárás végrehajtását rendelte el, mivel a részére kiszabott pénzbírságot nem fizette be.

20 perccel később a kecskeméti járőrök szabálysértési őrizetbe vették S. Szabolcsot. A 34 éves helyi férfi a Noszlopy Gáspár parkban egy lezáratlan kerékpárt lopott el.