Kezdőlap Régió HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2019. szeptember 9-én 0 óra és 24 óra között 13 külföldit tartóztattak fel, akik egy tehervonat konténerében megbújva próbáltak meg jogellenesen bejutni az ország területére.

Ugyanebben az időszakban a szolgálatban lévő állomány Kelebia külterületén két migránst akadályozott meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjenek.

Ezen a napon a rendőrök öt személyt fogtak el, valamint egy előállításáról intézkedtek. Közülük egy fő bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy súlyos és három könnyű sérüléssel járó, valamint tizenhat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az egyenruhások.

Az 5214-es számú úton közlekedett Kerekegyháza felől Szabadszállás irányába 10 óra 10 perckor egy 72 éves férfi egy Mercedes Sprinter típusú tehergépkocsival. A helyszíni szemle adatai szerint haladása során későn észlelte az előtte – vele azonos irányba – közlekedő kerékpárost, emiatt elütötte. A baleset következtében az 51 éves biciklis férfi az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérülést szenvedett.