Kezdőlap Kecskemét HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Egy elektromos kerékpárt vezető nő sérült meg abban a balesetben, amely Kecskemét belvárosában történt

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő állomány 2019. szeptember 16-án 0 óra és 24 óra között három illegális migránst akadályozott meg abban, hogy jogellenesen az ország területére lépjenek.

 

A tegnapi napon a járőrök hét személyt fogtak el, és további nyolc előállításáról intézkedtek. Közülük öten bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A kecskeméti rendőrök 16 óra 40 perckor gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vettek egy 23 éves helyi lakost. A férfi annak ellenére közlekedett autójával a megyeszékhelyen, hogy őt a vezetéstől eltiltották.

Szintén a kecskeméti egyenruhások vették bűnügyi őrizetbe azt a 27 éves férfit, aki ellen a törvényszék büntetés-végrehajtási csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki.

 

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel járó, valamint négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Egy sofőrt ittas vezetés gyanúja miatt vér-vizelet mintavételre előállítottak.

Kecskemét belterületén, az Aradi Vértanúk terén közlekedett 7 óra 52 perckor egy 30 éves férfi egy Ford Mondeo típusú személygépjárművel. A helyszíni szemle adatai alapján az Irinyi utcai kereszteződéshez érve nem vette figyelembe a részére kihelyezett „Elsőbbségadás kötelező” közúti jelzőtábla utasítását, és nem biztosított elsőbbséget a védett úton haladó elektromos kerékpárosnak, ezért összeütköztek. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a kerékpárt vezető 65 éves asszony súlyos sérülést szenvedett.