Kezdőlap Régió Sting: My Songs

Sting: My Songs

Meglepő koncepció alapján készítette el legutóbbi albumát Sting: pályafutásainak legnagyobb slágereit kicsit újragondolva vette fel.

Így jött létre tizenöt nagy sikerrel Sting legújabb best-of albuma: a My Songs – melyen a 17-szeres Grammy-díjas énekes életpályája legsikeresebb dalait dolgozta fel és bújtatta 2019-es köntösbe.

A Police 1977-es megalakulása óta, Stinget több mint 100 millió eladott lemezzel a háta mögött napjaink egyik legikonikusabb előadójaként tartják számon. A My Songs hűen a régi felvételekhez, ugyanakkor modern hangzásvilággal ünnepli Sting illusztris zenei karrierjét. Némely dalok ugyan erőteljes ráncfelvarráson estek át – de alapvetően mindegyik szám megőrizte eredeti karakterét: Sting most se jazzesbe, se túl tolt modernségbe nem ment át.

 A mai közönséget megcélzó lemezen többek között olyan slágerek újragondolt változataival kedveskedik Sting a rajongóinak, mint például a Desert Rose, az English Man In New York, a Shape Of My Heart, a Mesage In The Bottle, vagy éppen a Roxanne koncertfelvétele.

Az újra felvett dalokban pedig többek között Martin Kierszenbaum (Sting, Lady Gaga, Robyn) és Dave Audé (Bruno Mars, Selena Gomez) is közreműködik, a hangmérnök pedig Robert Orton volt (Lana Del Rey, Mumford & Sons).

Komlós József JR