Kezdőlap Jótékonyság Az Aegon 25 millió forintos soron kívüli kárelőleget utal a gázrobbanásban érintett...

Az Aegon 25 millió forintos soron kívüli kárelőleget utal a gázrobbanásban érintett társasháznak

Budapest, 2019. október 10.

Az Aegon Magyarország a mai napon 25 millió forint előleget utal át a szekszárdi gázrobbanásban érintett társasház számlájára, annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb elkezdődhessen a romeltakarítás, az életveszély elhárítása és a helyreállítási munkák.
Az Aegon Biztosító a soron kívüli kárelőleget még a részletes és tételes kárszemle megkezdése előtt biztosítja a szerencsétlenül járt társasháznak. A biztosító szakembereinek elsődleges becslései szerint a várható teljes kárérték több százmillió forintra rúg.
A biztosító bővített létszámú kárszakértői csoportot rendelt a baleset helyszínére, a szakértők a hétvégén is dolgoznak annak érdekében, hogy a kifizetendő kárösszeg megállapítása minél gyorsabban megtörténjen és a szükséges kártérítés minél hamarabb folyósítható legyen. A szemlék időpontjainak egyeztetése már folyamatban van, a kárkifizetés gyorsított eljárással, soron kívüli utalással történik meg.
Az Aegon Biztosító mindent megtesz annak érdekében, hogy gázrobbanásban érintett károsult ügyfelek helyzete minél hamarabb megnyugtatóan rendeződjön.
A biztosító továbbra is várja a kárbejelentéseket online és telefonos ügyfélszolgálatunknál a 06/1- 476-4800 számon.
Médiakapcsolatok:
Aegon Magyarország Zrt.
Drevenka Edit, PR igazgató
E-mail: [email protected]