Kezdőlap Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyében történt

Bács-Kiskun megyében történt

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök és honvédek 2019. október 3-án 0 óra és 24 óra között Kelebia közigazgatási területén tizenhat illegális migránst tartóztattak fel. A magukat afgán állampolgárnak valló férfiakat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Ugyanebben az időszakban az egyenruhások két esetben négy migránst akadályoztak meg abban, hogy jogellenesen az ország területére lépjenek.

 

A tegnapi napon a járőrök tizenegy személyt fogtak el, és további huszonkettő előállításáról intézkedtek. Közülük húszan bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A kecskeméti nyomozók 13 óra 55 perckor bűnügyi őrizetbe vettek egy 54 éves helyi lakost. A férfi a gyanú szerint alkalmi lopásokat követett el az utóbbi néhány napban.

A megyeszékhelyi rendőrök 23 óra 45 perckor egy Opel sofőrjét igazoltatták. Róla kiderült, hogy annak ellenére vezette autóját, hogy őt a vezetéstől több hónapra eltiltották.

 

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy súlyos és két könnyű sérüléssel járó, valamint kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén történt rendőri intézkedés.