Kezdőlap Régió HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2019. október 2-án 0 óra és 24 óra között két esetben összesen 17 külföldi férfit tartóztattak fel Hercegszántó és Tompa közigazgatási területén.

Ugyanebben az időszakban a szolgálatban lévő állomány Hercegszántó külterületén egy migránst akadályozott meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjen.

Megyénkben az elmúlt 24 órában két súlyos és egy könnyű sérüléssel járó, valamint nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Három sofőrt ittas vezetés gyanúja miatt vér-vizelet mintavételre állítottak elő.

Ezen a napon az egyenruhások nyolc személyt fogtak el, valamint tizenhárom előállításáról intézkedtek. Közülük nyolcan bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai 7 óra 10 perckor őrizetbe vettek egy 45 éves román férfit, mivel vele szemben a Kecskeméti Törvényszék garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki.

7 óra 50 perckor Kiskunfélegyházán a helyi rendőrök intézkedés alá vontak egy Suzuki személygépkocsit és annak sofőrjét. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a 49 éves kecskeméti férfit a járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta, ezért őt szabálysértési őrizetbe vették.

Egy 31 éves kecskeméti és egy 24 éves jászkarajenői nőt is szabálysértési őrizetbe vettek a megyeszékhelyi rendőrök, ugyanis főutak mentén mindketten egyértelműen jelezték az arra közlekedőknek, hogy anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást nyújtanak.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság járőrei 14 óra 31 perckor egy 29 éves helybélit igazoltattak. Ekkor állapították meg, hogy a Bajai Járásbíróság a nő szabálysértési elzárását rendelte el, mivel a részére kiszabott pénzbírságot nem fizette be.