Kezdőlap Kecskemét HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök és honvédek 2019. október 7-én 0 óra és 24 óra között 25 illegális migránst tartóztattak fel. A négy csoportot visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

A tegnapi napon a járőrök 6 személyt fogtak el, és további 9 fő előállításáról intézkedtek. Közülük hatan bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai 12 órakor szabálysértési őrizetbe vettek egy 25 éves dusnoki lakost. A férfi az 51-es számú főúton úgy vezetett egy személyautót, hogy őt a Kalocsai Rendőrkapitányság 2019. november 24-ig a közúti járművezetéstől jogerősen eltiltotta.

Öt órával később szintén a bajai rendőrök vettek szabálysértési őrizetbe vette egy 28 éves hercegszántói lakost. A férfi úgy vezetett egy autót Hercegszántó belterületén, hogy őt a Bajai Járásbíróság 2020. október 16-ig közúti járművezetéstől eltiltotta.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság egyenruhásai 20 óra 55 perckor őrizetbe vettek egy 44 éves szentesi férfit, aki ellen a Csongrádi Járásbíróság közokirat-hamisítás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki.

Az elmúlt 24 órában 1 súlyos és 1 könnyű sérüléssel járó, valamint 9 anyagi káros közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Két gépjárművezetőt vér-vizelet mintavétel miatt állítottak elő a járőrök.