Kezdőlap Régió HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei röviden.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2019. október 8-án 0 óra és 24 óra között két esetben öt külföldit tartóztattak fel Hercegszántó és Kelebia közigazgatási területén. Az illegális migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

A tegnapi napon a járőrök és nyomozók tíz személyt fogtak el, és további tizenöt előállításáról intézkedtek. Közülük öten bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kalocsai Rendőrkapitányságon 15 óra 35 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 47 éves mosonmagyaróvári lakost. A férfi úgy vett részt a közúti közlekedésben egy autóval, hogy őt a járásbíróság a vezetéstől eltiltotta, így vele szemben a rendőrök gyorsított bírósági eljárás lefolytatását kezdeményezik.

A kecskeméti egyenruhások tegnap három körözött személyt fogtak el. Egy 55 éves kiskunfélegyházi férfiről igazoltatása során kiderült, hogy a Fővárosi Törvényszék keresi. Egy 46 éves ukrán állampolgár ellen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bocsátott ki elfogatóparancsot, míg egy 50 éves helybélit a Kecskeméti Törvényszék körözött.

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy súlyos és két könnyű sérüléssel járó, valamint hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén történt rendőri intézkedés. Ittas vezetés gyanúja miatt egy személyt állítottak elő vér-vizelet mintavételre.