Kezdőlap Rendőrségi hírek HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2019. október 9-én 0 óra és 24 óra között 13 migránst akadályozott meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjenek.

Ezen a napon az egyenruhások 10 személyt fogtak el, valamint 6 fő előállításáról intézkedtek. Közülük 4 személy bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

A Kalocsai Rendőrkapitányság munkatársai 9 óra 55 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 57 éves solti lakost. A férfi Solt belterületén úgy vezetett egy személygépkocsit, hogy őt a Kalocsai Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta.

A bajai rendőrök 16 óra 30 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 42 éves sükösdi férfit, aki úgy vezetett egy autót, hogy 2019. november 30-ig a Kecskeméti Törvényszék, valamint 2020. szeptember 19-ig a Bajai Járásbíróság a közúti járművezetéstől eltiltotta.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság járőrei 19 órakor és 20 óra 20 perckor igazoltattak egy 61 éves és egy 22 éves helybélit. Ekkor állapították meg, hogy az illetékes járásbíróságok szabálysértési elzárásukat rendelték el, mivel a részükre kiszabott pénzbírságot nem fizették be.

Az elmúlt 24 órában 1 súlyos és 4 könnyű sérüléssel járó, valamint 15 anyagi káros közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.