Kezdőlap Rendőrségi hírek HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei röviden.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök és honvédek 2019. október 15-én 0 óra és 24 óra között öt esetben kilenc külföldit tartóztattak fel Hercegszántó és Tompa közigazgatási területén. Az illegális migránsok líbiai, libanoni, palesztin, afgán, albán és bangladesi állampolgárnak vallották magukat, ám sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért mindannyiukat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Tegnap a járőrök és nyomozók három személyt fogtak el és további hat előállításáról intézkedtek. Közülük hatan bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kecskeméti Rendőrkapitányságon szabálysértési őrizetbe vételét rendelték el egy 29 éves helybélinek, aki úgy vett részt a közúti közlekedésben egy segédmotoros kerékpárral, hogy őt a bíróság a vezetéstől másfél évre eltiltotta.

Szintén a kecskeméti rendőrök vették őrizetbe 16 óra 25 perckor azt a 34 éves férfit, aki az egyik megyeszékhelyi áruházból 2 üveg szeszes italt kísérelt meg eltulajdonítani. A tolvajt azonban cselekménye közben tetten érték, és az egyenruhások kiérkezéséig visszatartották a boltban.

Megyénkben az elmúlt 24 órában nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén történt rendőri intézkedés.