Kezdőlap Kecskemét HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Bács-Kiskun megyében 2019. október 17-én 0 óra és 24 óra között a rendőrök öt személyt fogtak el, valamint kettő előállításáról intézkedtek. Közülük egy fő bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság munkatársai 14 óra 35 perckor őrizetbe vettek egy 47 éves helyi férfit, akivel szemben a járásbíróság lopás miatt folyamatban lévő eljárásban elfogatóparancsot bocsátott ki.

Megyénkben az elmúlt 24 órában két súlyos és két könnyű sérüléssel járó, valamint tíz anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az egyenruhások.

Baján, a Bokodi úton közlekedett a Lőkert sor felől a Rókus utca irányába 15 óra 30 perckor egy 74 éves bácsborsódi nő egy Ford személygépkocsival. A helyszíni szemle adatai szerint a sofőr  meg akarta előzni az előtte haladó kerékpárost, azonban a manőver során nem tartott megfelelő oldaltávolságot, ezért összeütköztek. A baleset következtében az 52 éves bajai biciklis nő – az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérülést szenvedett. A helyszínelés ideje alatt félpályás forgalomkorlátozás volt érvényben, azonban az érintett útszakaszon közlekedők váltakozó irányba folyamatosan haladhattak.