Kezdőlap Rendőrségi hírek HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2019. október 19-én 0 óra és 24 óra között három esetben összesen 33 külföldit tartóztattak fel Hercegszántó közigazgatási területén. Közülük 12 fő afgán és 21 fő szír állampolgárnak vallotta magát.

Ugyanebben az időszakban a szolgálatban lévő állomány Gara külterületén 12 migránst akadályozott meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjenek.

Az elmúlt 24 órában egy súlyos és három könnyű sérüléssel járó, valamint öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Bács-Kiskun megyében ezen a napon hét személyt fogtak el, valamint tizenegy előállításáról intézkedtek. Közülük hatan bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

Az egyik kecskeméti áruházban 8 óra körül egy férfi különböző termékeket rejtett a ruhájába, majd fizetés nélkül akart távozni. Őt az áruház dolgozói tetten érték és feltartóztatták. A kecskeméti járőrök a 36 éves helybélit előállították a rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési őrizetbe vették.

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai 10 óra 30 perckor Bácsalmás külterületén intézkedés alá vontak egy Volkswagen Polot és annak sofőrjét. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a 31 éves gépkocsivezető úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy őt a Szolnoki Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta. A férfit szabálysértési őrizetbe vették.

A megyeszékhelyi rendőrök vették szabálysértési őrizetbe azt a 30 éves lajosmizsei férfit, aki úgy vezetett egy Opel személygépkocsit Hetényegyházánál, hogy őt a Kecskeméti Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya a gépi meghajtású közúti járművek vezetésétől jogerősen eltiltotta.