Kezdőlap Rendőrségi hírek HÍREK RÖVIDEN BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK RÖVIDEN BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 órában történt.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök és honvédek 2019. szeptember 30-án 0 óra és 24 óra között Hercegszántó és Vaskút közigazgatási területén két esetben összesen öt illegális migránst tartóztattak fel. A külföldieket visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Közokirat-hamisítás bűntette miatt indult eljárás egy afgán férfi ellen, aki Tompa Közúti Határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre tegnap délben. A külföldi egy Görögország által kiállított útlevelet adott át ellenőrzésre, ám az útiokmányban elhelyezett egyik bélyegzőlenyomat dátumsorát eltávolították.

Tegnap a járőrök nyolc személyt fogtak el, és további hét előállításáról intézkedtek. Közülük hatan bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányságon 18 óra 20 perckor bűnügyi őrizetbe vettek egy jánoshalmi lakost. A férfi ellen a bíróság bocsátott ki elfogatóparancsot.

Megyénkben az elmúlt 24 órában két súlyos és egy könnyű sérüléssel járó, valamint hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Egy sofőrt ittas vezetés gyanúja miatt vér-vizelet mintavételre állítottak elő.