Kezdőlap Régió KÁVÉZÁSBÓL LOPÁS

KÁVÉZÁSBÓL LOPÁS

A férfi a gyanú szerint több bűncselekményt követett el Miskén, illetve Kalocsán.

Több lopás is történt 2019 májusától Miskén, illetve egy alkalommal Kalocsán. A helyi rendőrök az adatgyűjtések során beazonosították a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható 36 éves dunaújvárosi lakost.

A férfi a jelenlegi adatok alapján egy házból, egy udvarból és egy nyitott kamrából, egy közterületi kerékpártárolóból, valamint egy felújítás alatt álló ingatlanból lopott el különböző értékeket. Egy részüket a gyanúsított otthonában megtalálták a kalocsai nyomozók.

Továbbá a gyanú szerint egyik miskei ismerősét látogatta meg a férfi, és miközben a sértett kávét főzött neki, addig az egyik íróasztal fiókjából hozzávetőleg 20 ezer forintot lopott el.

Ezeken felül megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy az egyik egészségügyi intézményben egy kezelés alatt álló sértett melletti széken elhelyezett táskából  készpénzt vett ki.

A férfi a lopások miatt szeptember 23-án 8 óra 10 perckor őrizetbe vették a Kalocsai Rendőrkapitányság munkatársai, akik előterjesztést tesznek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.