Kezdőlap Diákélet Megújult a Katona József Gimnázium

Megújult a Katona József Gimnázium

2019.10.02-án tartottak beszámolót és bemutatót tartott Szabó István Sándor igazgatóval és Gaál József alpolgármesterrel.

Azokra a dolgokra fordítottak a legnagyobb hangsúlyt, amik a legszükségesebbek, és amikre már régen felújítás várt. A könyvtár teljesen megújult. Hatalmas vaspolcokat kaptak, amiket pár tanár színesre is festett így még vidámabb a terem. Teljesen új állmennyeztetett kapott és egy villanyszerelésen is átesett. Teljes festés is végbement a kényelmes és komfortos tanulás érdekében. A klubaszóba, amely kettő összenyitott tanteremből áll, amelyben délutánonként és hétvégente is a diákok szerveznek, különféle eseményeket szerveznek, is egy hatalmas megújulás ment keresztül. Valamint az eredményes sport érdekében az öltözőket is teljesen felújították.

A kémia laboron látszik legeredményesebben a felújítás. A padok új burkolatot kaptak, a tanári asztalban elérhető a tanítást és a tanárt segítő csap és vízellátás. Jelenleg is még leltározzák a kémia órához szükséges tárgyakat amikből sokat sikerült megvenni.