Kezdőlap Rendőrségi hírek NEM NYÚJTOTT SEGÍTSÉGET – SZEMTANÚKAT KERESÜNK

NEM NYÚJTOTT SEGÍTSÉGET – SZEMTANÚKAT KERESÜNK

A kecskeméti rendőrök keresik azt a sofőrt, aki egy kerékpáros kislányt sodort el Kerekegyházán, majd megállás nélkül hajtott tovább.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság 03010/3471/2019. bűnügyi számon nyomozást folytat segítségnyújtás elmulasztásának bűntette gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenlegi adatok alapján 2019. október 28-án 17 óra 30 perc körül Kerekegyháza belterületén, a Széchenyi utcában egy világosszürke személyautó – feltehetően egy Renault – összeütközött egy kerékpáros kislánnyal. A sértett az útpadkára esett, és megsérült.

A baleset bekövetkezése után a jármű ismeretlen sofőrje a helyszínen nem állt meg, és nem nyújtott tőle elvárható segítséget a biciklisnek.

Kérjük, hogy aki látta a baleset bekövetkezését, vagy az ismeretlen autóval, esetleg sofőrjével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kecskeméti Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi  segélyhívó telefonszámok valamelyikén.