Kezdőlap Kecskemét Női Extra Liga mérkőzések 2019.10.05.

Női Extra Liga mérkőzések 2019.10.05.

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér a torna rendszerben lebonyolított női magyar csapatbajnokság második körében Orosházával és Nyírbátorral küzdött meg.

PET-BAU A.S.E. Orosháza – Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér 3:6
Győzelmek: Füle/Radonjic, Radonjic Aleksandra 2, Füle Kata 1, Drabant Anita 2
Szombaton (10.05.) rangadóval kezdte a kecskeméti csapat a küzdelmeket az Orosháza ellen. Magabiztos rajtot vettek lányaink, ugyanis az első három mérkőzésüket megnyerték. Ezután viszont felzárkózott az ellenfél, így rangadóhoz méltóan 3:3-as
döntetlenre állt a mérkőzés két kör után. Drabant a lehető legszorosabb meccsen kapott ki Nagypáltól. 5 perccel a vesztes csata után, a legjobbjukkal, Horváth Lillával kezdett játszani, és rommá verte ellenfelét. Az ilyen meccsek adnak tartást, új lendületet egy játékosnak, egy csapatnak. Így is lett, és a Sparis lányok még nagyobb intenzitásra tudtak kapcsolni. Bravúros játékkal, nagy akarással megnyerték az utolsó három meccsüket, ezzel beállították a 6:3-as végeredményt.

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér – Nyírbátor ASE 6:0
Győzelmek: Radonjic/Füle, Radonjic 2, Drabant 2, Füle 1
Délutáni, egyben utolsó fordulóban ezen a hétvégén, Nyírbátor csapatával küzdött meg a kecskeméti gárda. Végig irányítva a mérkőzést, magabiztos győzelmeket arattak lányaink,
amit a simának mondható végeredmény is tükröz.

Vajda Viktor edző: Kiemelkedően teljesítettek lányaink ezen a fontos hétvégén, így megmaradt az esélyünk, hogy a bajnoki év végén bejussunk a Final Fourba. Ami már most tisztán látható, hogy kezd csapattá érni az együttes, a lányok egy emberként küzdenek a győzelemért. Hiszem, ha ez így folytatódik, akkor nincs megállás közös célunk eléréséig.