Kezdőlap Rendőrségi hírek BÁCS-KISKUN MEGYÉBEN TÖRTÉNT

BÁCS-KISKUN MEGYÉBEN TÖRTÉNT

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök és honvédek 2019. november 10-én 0 óra és 24 óra között nyolc esetben harmincnégy külföldit tartóztattak fel Hercegszántó közigazgatási területén és Tompa Közúti Határátkelőhelyen. Az illegális migráns csoportokat az egyenruhások visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

A szolgálatban lévő állomány a tegnapi napon tizenkét személyt fogott el, és további három előállításáról intézkedett.

A kecskeméti rendőrök 8 óra 40 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 32 éves férfit, aki az 5302-es számú úton úgy vett részt a közúti közlekedésben egy Fiat Uno típusú személygépjárművel, hogy őt a megyeszékhelyi törvényszék a vezetéstől eltiltotta. A sofőrrel szemben gyorsított bírósági eljárást kezdeményeznek.

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel járó, valamint hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Két sofőrt ittas vezetés gyanúja miatt vér-vizelet mintavételre előállítottak.

Gara belterületén, a Táncsics utcában közlekedett 19 óra 30 perckor egy 43 éves helybéli egy személygépjárművel. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a Zrínyi utcai kereszteződésben a jármű fékezés nélkül egy betonoszlopnak, majd egy fémkorlátnak ütközött. Ez után sodródni kezdett, és nekiment egy betonkerítésnek végül egy kapunak. A súlyosan megsérült sofőrrel szemben a járőrök alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. A történteket a Bajai Rendőrkapitányság vizsgálja.