Kezdőlap Rendőrségi hírek BOXERREL ÜTÖTT

BOXERREL ÜTÖTT

A kalocsai rendőrök őrizetbe vettek egy 39 éves helyi férfit, akit felfegyverkezve elkövetett garázdasággal gyanúsítanak.

2019. november 7-én 10 óra körül Kalocsán, az egyik üzlet előtt szóváltás alakult ki három személy – egy férfi és egy házaspár – között. A férfi egy boxert húzott a kezére és azzal megütötte egyik vitapartnerét, J. Zoltánt, majd eltörte az eszközt. Közben egy másik nő is csatlakozott a társasághoz, és próbálta lecsillapítani a veszekedőket, azonban K. Róbert őt is megütötte. Ezután a két férfi kölcsönösen ütlegelte egymást, amit csak akkor hagytak abba, mikor meglátták a helyszínre érkező járőröket.

A verekedőket az egyenruhások előállították a Kalocsai Rendőrkapitányságra. Az 52 éves J. Zoltánt garázdaság vétséggel, míg a 39 éves K. Róbertet felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével gyanúsítják megalapozottan. Az idősebb gyanúsítottat kihallgatását követően szabadon bocsátották. A fiatalabb férfit őrizetbe vették a nyomozók, mivel az elmúlt időszakban nem ez volt az első garázdálkodása, vele szemben több ügy van folyamatban hasonló jellegű bűncselekmények elkövetése miatt.

A kalocsai rendőrök előterjesztést tesznek az őrizetben lévő gyanúsított letartóztatásának indítványozására.