Kezdőlap Kecskemét CSERBENHAGYÁS MIATT KERESSÜK

CSERBENHAGYÁS MIATT KERESSÜK

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság 03010/3615/2019. bűnügyi számon nyomozást folytat cserbenhagyás vétség gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2019. november 15-én 12 óra 7 perckor Jakabszállás külterületén egy még ismeretlen sofőr az 54-es számú főúton, Bócsa irányából Jakabszállás irányába közlekedett egy piros színű személygépkocsival. Haladása során két ismeretlen gépkocsi előzésébe kezdett. A manőver végrehajtása során későn tért vissza a menetiránya szerinti jobb oldali forgalmi sávba, így nem biztosított elhaladási elsőbbséget a szemből érkező Honda Jazz típusú személygépkocsinak. A Honda sofőrje hogy elkerülje az ütközést, jobbra rántotta a kormányt, és az út mellett 11 méterre található szőlősben állt meg.

A balesetet követően a piros autó még ismeretlen sofőrje nem állt meg a helyszínen, továbbhajtott gépkocsijával és nem győződött meg arról, hogy a balesetben részes személyek megsérültek-e, vagy életük, testi épségük közvetlen veszély miatt segítségnyújtásra szorulnak-e.

Kérjük, hogy aki látta a baleset bekövetkezését, vagy a balesetet okozó piros autóval, esetleg sofőrjével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kecskeméti Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi  segélyhívó telefonszámok valamelyikén.