Kezdőlap Régió HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 órában történt.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök és honvédek 2019. november 6-án 0 óra és 24 óra között hat esetben összesen negyvenhat külföldi férfit tartóztattak fel Hercegszántó közigazgatási területén. A magukat iráni, szír, algír és iraki állampolgárnak valló illegális migránsokat az egyenruhásokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

A járőrök ugyanebben az időszakban két migránst akadályoztak meg abban, hogy jogellenesen az ország területére lépjenek.

A tegnapi napon a rendőrök hat személyt fogtak el, és további tizenegy előállításáról intézkedtek. Közülük heten bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai 15 órakor bűnügyi őrizetbe vettek egy 36 éves férfit, aki ellen a járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki.

Egy 29 éves helyi lakost tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt vettek őrizetbe a megyeszékhelyi járőrök. A nő a város egyik utcájában, az út szélén állva jelezte az arra haladó járművek vezetőinek, hogy pénzért szexuális szolgáltatást nyújtana.

A Bajai Rendőrkapitányságon – egy korábban elrendelt nyomozással összefüggésben – 15 óra 44 perckor bűnügyi őrizetbe vettek egy 44 éves férfit, aki vagyon elleni bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható.

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel járó, valamint öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.