Kezdőlap Rendőrségi hírek HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2019. november 9-én 0 óra és 24 óra között négy esetben összesen 22 külföldit tartóztattak fel. Az illegális migránsok szír, algír, palesztin, egyiptomi, török és marokkói állampolgároknak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, így visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Ugyanebben az időszakban a szolgálatban lévő állomány Tompa külterületén hat migránst akadályozott meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjenek.

Az elmúlt 24 órában egy súlyos, valamint tizenegy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Megyénkben ezen a napon hat személyt fogtak el, valamint hét előállításáról intézkedtek. Közülük hárman bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai 1 óra 26 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 31 éves helybélit, mivel a férfi úgy vett részt a közúti közlekedésben egy személygépkocsi sofőrjeként, hogy őt a rendőrség a járművezetéstől eltiltotta.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai 15 óra 2 perckor igazoltattak egy 52 éves szabadszállási lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfival szemben a Bajai Járásbíróság szabálysértési elzárás végrehajtását rendelte el, mivel a részére kiszabott pénzbírságot nem fizette be.