Kezdőlap Rendőrségi hírek HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2019. november 14-én 0 óra és 24 óra között öt esetben 46 külföldit tartóztattak fel. Az illegális migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Ugyanebben az időszakban a szolgálatban lévő állomány 41 migránst akadályozott meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjenek.

Megyénkben az elmúlt 24 órában 1 halálos kimenetelű és 4 könnyű sérüléssel járó, valamint 6 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Ezen a napon az egyenruhások 8 személyt fogtak el, valamint 6 fő előállításáról intézkedtek. Közülük hárman bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai 14 óra 45 perckor szabálysértési őrizetbe vették V. Eriket. A 21 éves helyi férfi a megyeszékhelyen úgy vezetett egy személyautót, hogy őt a Kecskeméti Rendőrkapitányság 2019. december 11-ig a járművezetéstől jogerősen eltiltotta.