Kezdőlap Rendőrségi hírek HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2019. november 18-án 0 óra és 24 óra között nyolc esetben 57 külföldit tartóztattak fel. Az illegális migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Ugyanebben az időszakban a szolgálatban lévő állomány 4 migránst akadályozott meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjenek.

Megyénkben az elmúlt 24 órában 1 súlyos és 3 könnyű sérüléssel járó, valamint 11 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Ezen a napon az egyenruhások 7 személyt fogtak el, valamint 11 fő előállításáról intézkedtek. Közülük öten bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai 13 óra 15 perckor őrizetbe vettek egy 55 éves jakabszállási lakost. A férfi ellen a Kecskeméti Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt.