Kezdőlap Kecskemét Ismét Éjszakai Forgatag a Spariban!

Ismét Éjszakai Forgatag a Spariban!

A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér novemberi Éjszakai Forgataga 2019.11.22-én, pénteken kerül megrendezésre, a megszokott helyen, a Spari asztalitenisz
csarnokában – Széchenyi sétány 11.

A kulturális és sportrendezvény bárki által ingyenesen látogatható és a sportversenyekre nevezési díjat sem kell fizetni. A fő sportág az asztalitenisz, emellett van csocsó és darts is.
Legújabb fejlesztésük a kültéri közösségi téren egy teqball asztal, melyet szintén bárki használhat, amikor csak kedve kívánja. Pozitív alternatívát kívánnak adni a fiataloknak, hogy egy remek társaságban sporttal, játékkal, drogmentes környezetben hasznosan töltsék el
szabadidejüket. Számos önkéntesük is van és a középiskolai közösségi szolgálatot is eltölthetik a teremben. Nagy szeretettel várnak mindenkit, aki segíteni, részt venni szeretne a Forgatagon, vagy éppen csak egy jót pingpongozni a csarnokban.
Az Éjszakai Forgatag menetrendje:
Délután 17 órától nevezések asztalitenisz profi és nem-profi kategóriában, valamint csocsó-, darts-, versenyekre.
A nem-profi asztalitenisz versenyek 18:00-tól kezdődnek el.
Különleges programban részesülhetnek az ellátogatók, hiszen 19.00-tól a Gáspár András Szakközépiskola diákjai önvédelmi bemutatót tartanak.
Ezek után pedig 20 órakor megkezdődnek a versengések csocsó, darts és profi asztalitenisz kategóriában… Győzzön a legjobb!
További információ: www.kspari.hu , [email protected]