Kezdőlap Egészség K&H gyógyvarázs

K&H gyógyvarázs

Gyermekem varázslatos gyógyulásának története

K&H gyógyvarázs program 16 éve a gyermekegészségügy elkötelezett támogatójaként folyamatosan arra törekszik, hogy még többet tegyen a gyermekegészségügyért, a gyermekek gyógyulásáért. A K&H gyógyvarázs ezért idén ismét meghirdeti a „gyermekem varázslatos gyógyulásának története” című pályázatot, amelynek célja, hogy bemutassa a gyerekek példamutató élni akarását, a szülők tiszteletet parancsoló kitartását és az orvosok, ápolók fáradságos munkáját a gyógyulástörténeteken keresztül – ezzel hitet adva és példát mutatva az éppen hasonló helyzetben lévő családok számára.

A kezdeményezés során a szülők a khgyogyvarazs.hu oldalon keresztül küldhetik be megindító, 150 szavas történeteiket, amivel gyermeküknek óriás macit, az általuk megjelölt egészségügyi intézménynek pedig 1 millió forint értékű műszertámogatást nyerhetnek.

 

A pályázati kiírásról a www.khgyogyvarazs.hu oldalon keresztül tájékozódhat.

K&H gyógyvarázs programunkkal eddig összesen 473 alkalommal, több mint 681 millió forint értékben segítettük a gyermekgyógyító intézményeket, és a 16 év során számos szívmelengető, csodálatos gyógyulást ismerhettünk meg. Szeretnénk, ha ezt a pozitív érzést, lelki feltöltődést a társadalom is megtapasztalhatná, erőt meríthetne belőle.