Kezdőlap Régió „NEM TÉTLENKEDETT”

„NEM TÉTLENKEDETT”

A kiskőrösi rendőrök őrizetbe vették azt a helyi férfit, akit lopás miatt gyanúsítottként hallgattak ki, majd szabadon bocsátását követően egy óra elteltével újabb bűncselekményt követett el.

Egy soltvadkerti férfi tett feljelentést a helyi rendőrőrsön ismeretlen tettes ellen, aki 2019. októbere és novembere között egy üdülőhely több épületéből csaptelepeket és szanitereket tulajdonított el, amivel hozzávetőleg 400.000 forint kárt okozott.

A kiskőrösi rendőrök rövid időn belül beazonosították a feltételezett elkövetőt, akit másnap kora délután gyanúsítottként hallgattak ki lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A férfi ekkor még szabadon távozhatott a rendőrkapitányságról.

Két óra elteltével az egyenruhások egy nagyértékű kerékpárral közlekedve figyeltek fel újra a 63 éves soltvadkerti férfira. Igazoltatták, és ekkor derült ki, hogy egy olyan biciklivel közlekedik, ami nem sokkal korábban – egy órája – az egyik kiskőrösi üzlet parkolójából tűnt el. A férfi beismerte, hogy a kétkerekűt ő lopta el, ezért előállították. A nyomozók a kerékpárt lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság munkatársai kétrendbeli lopás miatt őrizetbe vették a gyanúsítottat, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.