Kezdőlap Régió A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az állampolgárok segítségét kéri egy autó és...

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az állampolgárok segítségét kéri egy autó és sofőrjének megtalálása érdekében

A Kecskeméti Rendőrkapitányság 03010/4023/2019. bűnügyi számon nyomozást folytat segítségnyújtás elmulasztásának vétsége miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. december 30-án 19 óra 30 perc körül Kecskeméten, a Sajó utcában az elsőbbségadási szabályok megsértése következtében egy kerékpáros és egy ismeretlen forgalmi rendszámú, feltehetően Opel típusú személygépjármű összeütköztek. A biciklit hajtó férfi elesett és megsérült, az autó sofőrje pedig megállás és adatai hátra hagyása nélkül hajtott tovább.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta a baleset bekövetkezését, illetve az autó sofőrjével vagy a járművel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kecskeméti Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi  segélyhívó telefonszámok valamelyikén.