Kezdőlap Események Adventi vásár a Kecskeméti Tanyai Termék Piacon

Adventi vásár a Kecskeméti Tanyai Termék Piacon

 

A Városháza előtti Kecskeméti Tanyai Termék Piac az adventi időszakban csütörtökönként, 13-tól 17 óráig, kiegészül adventi vásárral is.

December 12- én Zrínyiné Erzsike mézeskalácsokkal, Sárik Szilvi mézzel és méhészeti termékekkel, Kajdácsi Márta lekvárral, birsalmasajttal, Bús Ilona szárazvirágkötő adventi koszorúkkal, asztali díszekkel, Kissné Újlaki Éva ökotáskákkal, baba textilekkel, Varga Gizike dekorációs termékekkel, a Hunyadi Iskola karácsonyi díszekkel, Bánfi Tiborné Icuka néni horgolt kézimunkákkal, Szappanosné Kanizsai Judit foltvarrott textil termékekkel érkezik majd. December 19-én csatlakozik a már fent említett kézművesekhez Böröczki Edit fazekas és Tantóné Mócza Erika textilvirágokkal.
Mindkét alkalommal a piac ideje alatt 13-tól 17 óráig adománygyűjtést
szervezünk Kecskemét és térsége kistelepülésein élő nehézsorsú családok számára. Az adományokat az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület Kecskemét és térsége polgármesterei segítségével juttatja el a rászoruló családok részére még Karácsony előtt. Arra kérjük a jószándékú, segíteni tudó embereket, hogy 2019. december 12-én és 19-én a Városháza előtti gyűjtőpontra hozzák el adományaikat, ezúttal tartós élelmiszert és édességet (csokit, cukrot, kekszet) gyűjtünk. Az Önök segítségével hisszük és próbáljuk megvalósítani, hogy minél több család számára felhőtlen ünnep lehessen a Karácsony!


www.aranyhomok.hu