Kezdőlap Események Az OTP Bank munkatársai számos alkalommal bizonyították már elkötelezettségüket a hátrányos helyzetűek...

Az OTP Bank munkatársai számos alkalommal bizonyították már elkötelezettségüket a hátrányos helyzetűek támogatása iránt

Az idei évzáró rendezvényük a szokásosnál is különlegesebb volt: a kollégák ajándékokat hoztak, közösen becsomagolták, majd átadták a Kecskeméti Nagycsaládos Egyesületnek és a Magyar Vöröskereszt helyi szervezetének.


Egy kedves apróság, egy szívből jövő ajándék – az önkéntes kollégák ezzel szerették volna megörvendeztetni azokat, akiknek másképp talán nem lenne részük a meglepetés örömében.

Balogh Tamás, az OTP Bank lakossági ügyvezető igazgatóhelyettesének ötlete alapján az idei évzáró rendezvény egy önkéntes akcióval is kiegészült. A kezdeményezéshez csatlakozó több mint ötven kolléga játékokat, mesekönyveket hozott, melyeket a remek hangulatú rendezvényen együtt csomagoltak be. Ezt követően az ajándékokat azokra bízták, akik tudják, hol van rájuk a legnagyobb szükség: az átadásról a Kecskeméti Nagycsaládos Egyesület és a Magyar Vöröskereszt helyi szervezete gondoskodik.

A kezdeményezéshez szívesen csatlakoztak a kollégák. Számukra amellett, hogy másoknak segíthettek, ez az esemény jó alkalom volt arra is, hogy találkozzanak és egy kis időt töltsenek együtt, hiszen a mindennapokban ritkán találkoznak.

Az átvevő szervezetek pedig garanciát jelentenek arra, hogy az adományok jó helyre fognak kerülni.