Kezdőlap Egészség Ételosztós Tetris Challenge fotóval hív adományozásra az Ökumenikus Segélyszervezet

Ételosztós Tetris Challenge fotóval hív adományozásra az Ökumenikus Segélyszervezet


LÁJKOK HELYETT VALÓDI FELAJÁNLÁSOKAT VÁRNAK A 1353-AS ADOMÁNYVONALON


4 HÍVÁS x 250 FORINT = 1 TÁL MELEG ÉTEL

Asztalok és padok, ételhordók és teáskannák, merőkanalak, tányérok, evőeszközök, gyümölcs, szaloncukor, lelkes segítők… azaz majdnem minden látszik az Ökumenikus Segélyszervezet facebook oldalán közzétett tetris challange képen, ami egy ételosztáshoz szükséges. A kép mégis arra szeretné felhívni a figyelmet, ami a fotón nem látható, amire még szükség van: az adományozásra. A Segélyszervezet ételosztó csapata a képpel azt üzeni: még várják az adományokat az ételosztás támogatására a 1353-as adományvonalon. 1 hívás az adományvonalra 250 forint, azaz 4 hívás már elegendő, hogy egy tál meleg étel költségeit fedezze!

Az Ökumenikus Segélyszervezet idén karácsonykor 6000 meleg ételt oszt ki rászorulóknak Budapesten, majd ünnepi akcióját több vidéki városban is folytatja.

A látványos képhez a munkatársak mellett az Ökumenikus Segélyszervezet egyik ismert önkéntese, Wolf Kati is csatlakozott, aki arra hívja föl a figyelmet, hogy nem csak lájkokat szeretnének gyűjteni a fényképpel, hanem valódi pénzadományokat, hogy minél több rászorulón tudjanak segíteni az ünnepek alatt, és az év 365 napján egyaránt.

Ökumenikus Segélyszervezet