Kezdőlap Egészség Ezúttal is számos családnak és szervezetnek okozott örömet az Alföldi Régió Magazin...

Ezúttal is számos családnak és szervezetnek okozott örömet az Alföldi Régió Magazin csapata

Az Alföldi Régió Magazin csapata az éves marketing projektek mellett kiemelt figyelmet fordít a társadalmi szerepvállalásra is, ugyanis évek óta elkötelezett híve az adományozásnak a karácsonyi időszakban. Ez a hagyomány immár 12. alkalommal valósulhatott meg 2019 decemberében az üzleti partnerek támogatásával, akiknek köszönhetően ismét rengeteg nehéz helyzetben élő családnak csalhatott mosolyt az arcára a karácsonyfa alatt sorakozó ajándékokkal és ételadományokkal.

Kecskeméten és környékén is rengeteg családnak kell nap mint nap nélkülöznie. Nekik minden évben szűkösen telnek az ünnepek, sok gyereknek nem jut ajándék a karácsonyfa alá. Ezek a családok minden apró kedvességnek, figyelmességnek örülnek, a kicsit is nagyra becsülik. Csapatunk ebben az évben is rengeteget dolgozott az üzleti partnerek segítségével azon, hogy nekik is örömteljesen ünneplésben lehessen részük. Rengeteg felajánlás érkezett hozzánk, lelkesen munkálkodtunk a kis csomagokat és dobozok összeállításában.

A nap folyamán számos más nehéz sorsú családhoz és magánszemélyekhez, egyedülálló anyukákhoz, nagycsaládosokhoz, kórházi dolgozókhoz, a Wojtyla ház dolgozóihoz, az SOS Gyermekfalu „anyácskái”-hoz és szervezetekhez – a Bács-Kiskun Megyei Gyermekvédelmi Szakszolgálathoz, az Itt vagyunk, szolgálunk alapítványhoz és a Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Házhoz – sikerült adományt juttatni, amellyel ha csak egy kicsit is, de sikerült némi vidámságot átadni számukra.

Ezúton szeretnénk megköszönni támogatóink nagylelkűségét, akik nélkül nem valósulhatott volna meg ez a nagyszabású projektünk. Bízunk benne, hogy a továbbiakban is hasonló elképzeléseket vihetünk véghez partnereinkkel karöltve. Köszönjük, a Félegyházi Pékségnek, a Fornettinek, az Izsáki tésztának, az Örömhír Alapítványnak, az, a V és Va Kft.-nek, a P&P Pékségnek, az OTP Bank Nyrt.-nek, az Alföld Pro-Coop Zrt.-nek, az Anicorn Kft-nek, a Hamilo Pékségnek, a Márka Üdítőgyártó Kft.-nek, a Magyarvíz Ásványvíz Kft.-nek, Beltex Kft.-nek, a Bubee Hungary Kft.-nek, a Garden Juice Kft.-nek, az Indiso Sóklinikának, a Precíz Kft.-nek, Vörös Tamásnak, a Bács-Zöldért Zrt.-nek, a Gárdonyi Teaháznak, Frankó Jánosnak és minden közreműködőnek.