Kezdőlap Sport Győrfi Tibor emlékverseny, serdülő TOP-24. utánpótlás ranglista verseny.

Győrfi Tibor emlékverseny, serdülő TOP-24. utánpótlás ranglista verseny.

2019. 12. 13-14. Nyírbátor

A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér- Kesi versenyzője, Polónyi Nóra a serdülő ranglista 14. helyezettjeként indulási jogával élve vett részt a versenyen. A versenyzőket az első napon először csoportokba sorsolják majd a lejátszott mérkőzések után kialakult helyezéseiktől függően kerülnek, másik csoportba ahol a végső helyezések eldöntéséért játszhatnak.
Nóra rendkívül jó játékkal, fegyelmezett versenyzéssel a csoport 2. helyén végzett. Ezzel biztosította helyét a legjobb 8 között, egyúttal a csoportból győzelmet vitt magával. A folytatásban sikerült még 2 mérkőzést megnyernie, és nagyon jó versenyzést bemutatni.
A végeredmény a 6. hely lett.
Fodor Miklós edző: 12 évesen, érett versenyzést mutatva a nagyokkal, 15 évesekkel is felvette a versenyt. A serdülő ranglistán újoncként a 14. helyről előre lépett a 11-re. Az év végén 3 versenyző öregedik ki előle, ami azt jelenti, hogy jövőre a serdülő ranglistán a 8. kiemelt lesz!
A szorgalom, a tehetség egyre több sikert hoz Nóri pályafutásában. Csak így tovább, ilyen alázattal.

Férfi NB-II. mérkőzés 2019.12.15. 11. óra
Kecskemét, Széchenyi sétány 11. asztalitenisz csarnok.

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér – Jászkun Volán Sport Club Kft. I. 14/4
Győztesek: Tóth Kata 4, Mezei Levente 4, Miskolci Kristóf 3, Márkus Enikő 1, Gyetvai Ákos 0. és a Tóth/Márkus, illetve Mezei/Gyetvai párosok Az NB-II. 9. fordulójában hazai pályán nyertek a Sparisok. Tóth Kata és Mezei Levente verhetetlen volt a mai napon. Párosaink is magabiztosan hozták a győzelmeiket. Miskolci Kristóf fantasztikusan küzdött és 3 mérkőzés megnyerése után az utolsót döntő szettben veszítette el. Márkus Enikő az ellenfél legjobbjától nagy csatában maradt alul, de a folytatásban nyert. A helyére beálló Gyetvai Ákosnak most nem sikerült nyernie.
Fodor Miklós edző: a két együttes játékosállományából fakadó nagy különbségen látszott, hogy sima Kecskeméti győzelem várható. Gratulálók a csapat eddigi teljesítményéhez, amely révén dobogós helyen van a csapat.