Kezdőlap Kecskemét ITT VAGYUNK, TÁMOGATUNK EGYESÜLET

ITT VAGYUNK, TÁMOGATUNK EGYESÜLET

AZ ITT VAGYUNK, TÁMOGATUNK EGYESÜLET rendezvényének záróeseménye 12/20-án lesz.
16 alkotás sorsa dől el ezen a napon. A 16 alkotásból 1 kisorsolásra kerül azon látogatók között, akik sorsjegyet vettek a kiállításon, 15 alkotás pedig aukcióra kerül szintén azok között, akik vásároltak sorsjegyet.
Aki az aukción részt kíván venni és rendelkezik sorsjeggyel egy táblát fog kapni, melyen egy szám fog szerepelni, ennek segítségével tudja az ajánlatát megtenni. A tábla név ellenében kerül kiadásra, a rendezőktől kell igényelni.
Először a sorsolás lesz, majd azt követi az aukció. A sorsolás és az aukció időpontja 2019.12.20-án 17 órakor lesz. Addig is láthatók a képek minden nap 15-18 óra között a Rákóczi utca 4-ben.
A 15 alkotás indulási ára egyöntetűen 20.000 Ft lesz az alkotás értékétől függetlenül (kivétel ez alól a 10-es és a 15-ös számú fekete-fehér és színes fotó, ami 5000 Ft-ról indul.)
Annál az oknál fogva ilyen alacsony az induló ár, hogy ez az aukció jótékonysági célokat szolgál. A legkisebb licit nagysága 5000 Ft.
A bevételt az Egyesület művészek támogatására fordítja. Olyan művészeket fog támogatni, akik szerény jövedelemmel rendelkeznek, ennél fogva komoly segítséget jelent számukra a támogatás.
A kisorsolásra kerülő alkotást a sorsoláson résztvevők fogják kiválasztani egyszerű többségi szavazatukkal.
A rendezvény helye Kecskemét Rákóczi utca 4 szám, volt Szigma helyiség. Az Egyesület mindenkit szeretettel vár! A támogatási lehetőség, annak mértéke az aukció sikerétől függ. Reméli az Egyesület a jó cél érdekében a komoly összefogást.
Az alkotásokat számokkal láttuk el:
1. Ambrus Lajos akvarellje
2. Szappanos István festménye
3. Szappanos István festménye
4. Mártonfi Benke Márta festménye
5. Angelo Minuti plasztikája.
6. Harsányi Zsuzsa pasztellje
7. Goór Imre /garti/ festménye
8. Németh József festménye
9. Prácser Edit kerámiája
10. Szakolczai Krisztina fotója
11. Bazán Vladimír festménye
12. A Varga Imre festménye
13. A Varga Imre festménye
14. A Varga Imre festménye
15. Szakolczai Krisztina színes fotója
16. Gyenes Péter festménye /foto rövidesen/