Kezdőlap Adomány Lezárult az RTL Klub és az Ökumenikus Segélyszervezet közös adománygyűjtése

Lezárult az RTL Klub és az Ökumenikus Segélyszervezet közös adománygyűjtése

A 1353-as adományvonalra 50 millió forint értékű pénzadomány és felajánlás érkezett, amit az RTL Magyarország az idén is 10 millió forintos támogatással egészített ki.

Az Ökumenikus Segélyszervezet advent első vasárnapjától kezdve egészen az év végéig tartó jótékonysági akció révén gyűjti össze évről évre a szükséges támogatást, hogy az ünnepeken túl, a hétköznapokban is segíteni tudja a nélkülöző és bajbajutott családokat.

Az RTL Magyarország már évek óta sikeresen működik együtt a segélyszervezettel a „szeretet.éhség.” Országos Adventi Pénzadománygyűjtésben. Az idei adománygyűjtési akció során beérkezett felajánlások összesítése még zajlik, de a segélyszervezet adatai alapján az RTL Magyarország segítségével az elmúlt napokban legalább 50 millió forint gyűlt össze. Ezt az összeget az RTL Magyarország további 10 millió forinttal egészítette ki.

Az RTL Magyarország az Országos Adventi Pénzadománygyűjtés során az elmúlt években több mint 400 millió forint támogatást gyűjtött össze a rászorulóknak.