Kezdőlap Adomány Sikerrel zárult az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület adománygyűjtő akciója

Sikerrel zárult az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület adománygyűjtő akciója

Az Aranyhomok Egyesület köszönetet mond azon jószándékú embereknek, akik adományaikkal támogatták karácsonyi jótékonysági akciójukat! Kecskemét és térsége kistelepülésein élő nehézsorsú családokat kívánták meglepni az ünnepek alkalmával, ezúttal tartós élelmiszerrel és édességgel (csoki, cukor, keksz).

Kecskeméten a Városháza előtti adventi vásárral kiegészült Tanyai Termék Piacon gyűjtötték a lakosság adományait december 5-én, 12-én és 19-én, melyhez támogatóként csatlakozott az Univer Coop Zrt. valamint Molnár László tiszakécskei savanyúság készítő kistermelő.

Az adományokat az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület a térség polgármestereinek segítségével juttatja el a rászoruló családok részére még Karácsony előtt. Sok-sok segíteni akaró ember jóvoltából Nyárlőrinc, Helvécia, Fülöpháza és Kunbaracs családjainak élete válik némiképp könnyebbé az ünnepek alatt.

Az Önök segítségével hitték és próbálták megvalósítani, hogy minél több család számára felhőtlen ünnep lehessen a Karácsony, ezért köszönetüket fejezik ki mind a magánembereknek, mind a csatlakozó vállalkozásoknak!

www.aranyhomok.hu