Kezdőlap Események Újból Kecskeméten a szekszárdi Deutsche Bühne Ungarn előadásai

Újból Kecskeméten a szekszárdi Deutsche Bühne Ungarn előadásai

Ismét két nagysikerű előadással látogat el Kecskemétre a híres szekszárdi Magyarországi Német Színház. A Deutsche Bühne Ungarn nem ismeretlen a színházrajongók körében, hiszen országszerte teltházzal játszanak. A tavalyi évadban sem okoztak csalódást a
kecskemétieknek, ezért 2020. évben is két vígjátékkal örvendeztetik meg a nézőket a Hírös Város Turisztikai Központban, az Új Kelemen László Kamaraszínházban.

A 2020. évi előadásokra szóló Deutsches Theater bérleteket a Hírös Város Turisztikai Központ irodájában lehet megvásárolni december 16-tól. Az előadások német nyelven, magyar nyelvű felirattal láthatók.
Az előadások bemutatása:
Gilles Dyrek: Velence hóban
Időpont: 2020. február 3. 18 óra
„Maradok, de pokollá teszem az estéd.” – ígéri meg kedvesének Patrícia, mert valójában semmi kedve párja régi barátjánál és annak menyasszonyánál vacsorázni, mivel még csak nem is ismeri őket.
A felszínes csevej közben egy szót sem szól, melyből a vendéglátó pár azt a következtetést vonja le, hogy Patrícia külföldi, és ennek megfelelően bánnak is vele. Patrícia örömmel veszi a lapot, így válik számára – és a közönség számára is – egy feszült hangulatú vacsorából egyre szórakoztatóbbá az este. Ez a vígjáték kifinomult humorral nyúl hozzá az idegenek témájához, felhőtlen szórakozást biztosítva a közönség számára.
Calbérac: A diáklány és Monsieur Henri
Időpont: 2020. március (A pontos időpontért érdeklődjön a Hírös Város Turisztikai központ elérhetőségein.) „Semmi esetre se beszéljen vele az időjárásról, mert dögunalmasnak tartja. “
Egy morgós, öreg özvegyember, Henri úr történetét meséli el a darab. Az öregurat fia, Paul arra kényszeríti, hogy adja ki lakásának egyik szobáját valakinek, aki cserébe gondoskodik róla. Henri tiltakozik, de nincs más választása: vagy teljesíti fia kérését, vagy költözhet az
idősek otthonába. A hirdetésre Constance, egy fiatal egyetemista lány jelentkezik. A goromba öregúr mindent megtesz, hogy elbátortalanítsa a lányt, mivel azonban neki sürgősen szüksége van a szobára, eltántoríthatatlan. Sőt, kelletlenül ugyan, de belemegy még egy plusz feltételbe is: Mivel Henri úr ki nem állhatja menyét, Constance-nak el kell csavarnia az öregúr fiának, Paul-nak a fejét, hogy felesége végre elhagyja őt. Így kezdődik egy gyönyörű és szokatlan történet, teli szeretettel és humorral, sok-sok váratlan fordulattal.
A bérlet mellett jegyvásárlására is van lehetőség.
Deutsches Theater bérlet ár: 6.000,-Ft
Jegyár előadásonként: 3.500,-Ft
Diákbérlet ár: 4500,-Ft
Diákjegy ár: 2500,-Ft
Információ:
Hírös Város Turisztikai Központ
6000 Kecskemét, Rákóczi út 15.
Tel: 06/76 501-176
[email protected]
www.facebook.com/hiroskozpont
www.hiroskozpont.hu
Nyitva tartás: kedd-péntek 13:00-17:00